navigacija Kompanije i tržišta 65
Zatvori oglas
IZBORNA SKUPŠTINA

Hrvatsko društvo lobista izabralo novo vodstvo

Za predsjednika je ponovno izabran Natko Vlahović, direktor Vlahović Grupe d.o.o.

Hrvatsko društvo lobista izabralo novo vodstvo

Foto: HDL

Hrvatsko društvo lobista – udruga za promicanje transparentnog zagovaranja interesa (HDL) izabralo je novo vodstvo za mandatno razdoblje 2015. - 2017. Na 4. Izbornoj skupštini održanoj u Europskom domu u Zagrebu za predsjednika je ponovno izabran Natko Vlahović, direktor Vlahović Grupe d.o.o. i akreditirani lobist u Bruxellesu.

- HDL je pravi partner za sve one koji žele da se interesno zagovaranje u potpunosti otvori te da znamo tko lobira i za čije interese. Poticat ćemo još veći angažman interesnih skupina u svojim nastojanjima da se njihov glas čuje - rekao je Vlahović u priopćenju.

Za potpredsjednike su izabrani Marijan Banelli, Tanja Milošević i Dubravka Sinčić Ćorić, funkciju glavne tajnice obnašat će Maja Stanojević Pokrovac, dok su novi članovi Upravnog odbora Berislav Čižmek, Zlatko Jelić, Ivan Kurtović i Miljenko Vitković, priopćili su iz HDL-a.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Marijan Kostrenčić, Dubravko Miholić i Tamara Vučinić, a zZa članove Suda časti Ivan Gjurašić, Vladimir Gredelj i Dragan Jelić. Prvi predsjednik HDL-a prof. dr. sc. Mate Granić počasni je predsjednik Udruge.

>> Tko će lobirati za zakon kojim se treba regulirati posao lobista?

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija
Zatvori oglas