GEW-2014


Globalni tjedan poduzetništva 2014: Network to Get Work – Umrežavanjem do uspjeha


Raspored predavanja i radionica – download

Promotivni plakat – download

 
 

Ovogodišnji predavači


 

Fran Mikuličić, MBA : Networking i osobno liderstvo

Fran MikuličićFran Mikuličić mentor je za organizacijski razvoj i osobno liderstvo. Predavanje “Networking i osobno liderstvo” uputit će vas kako kroz bolje vođenje sebe biti uspješniji u procesu nalaženja posla, a kasnije i ostvarivanja svoje svrhe u životu kroz poduzetnički pristup.

Predavanje će se održati 18.11.2014. u 15:00 sati u dvorani 7 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

 

 

Tanja Milošević: Profesionalno lobiranje

Tanja MiloševićTanja Milošević direktorica je lobističke tvrtke Taraban Lobi, potpredsjednica Hrvatskog društva lobista te akreditirana lobistica pri Europskom parlamentu.  Predavanje “Profesionalno lobiranje” upoznat će publiku s networking i njegovim značajem za profesionalne lobiste te kako izgleda   lobiranje kao karijera. Osim toga, saznat ćete tko su profesionalni lobist te kako izgleda život lobista u Hrvatskoj, Bruxellesu i Washingtonu.

Predavanje će se održati 18.11.2014. u 16:45 sati u dvorani 7 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

 
 

Bruno Zorić, mag.ing.comp. : Utjecaj društvenih mreža i prisutnosti na Internetu na potragu za poslom

cv_zoric_brunoBruno Zorić asistent je na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku te radi u Zavodu za programsko inženjerstvo. U svom predavanju „Utjecaj društvenih mreža i prisutnosti na Internetu na potragu za poslom“ upoznat će vas s društvenim mrežama, internet zapošljavanjem na globalnom tržištu rada, utjecaju profila na sliku o kandidatu, kako se predstaviti , važnosti informacija- “Self CEO” , Do`s and Don`t`s and Oh God please Dont`t`s te testnim slučajevima.

Predavanje će se održati 18.11.2014. u 18:00 sati u dvorani 7 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

 

 

Mirloslav Varga, nagrađivani SEM specijalist, CRM u tvrtci Escape d.o.o. : Društvene mreže za nać` posao (primjeri iz prakse)

Mirlosav Varga kao nagrađivani SEM specijalist, CRM u tvrtci Escape d.o.o. uspješnim će primjerima iz prakse pokazati kako na najefikasniji način doći do posla koristeći društvene mreže.

Predavanje će se održati 19.11.2014. u 15:00 sati u dvorani 7 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

 

 

 

Davor Pejić, student Građevinskog fakulteta u Rijeci, bivši VP u AIESEC Rijeka : Kako se ponašaš ( Tvoj govor tijela sve govori ), Time and stress management

Davor Pejić student je prve godine Građevinskog fakulteta u Rijeci i bivši potpredsjednik AIESEC Rijeka. Kroz svoja vlastita iskustva i stječeno znanje upoznat će publiku s vještinom komuniciranja uz poduku iz govora tijela te trikova koje možete koristiti u javnim govorima, dok će se u drugom predavanju “Time and stress management” baviti upoznavanjem s alatima za koordiniranje vremena, davanjem uvida u najčešće  kradljivce vremena i njihovog izbjegavanja te kako što bolje isplanirati svoje vrijeme.
 
 
 

Adecco savjetovanje


Pozivamo Vas na zanimljivu radionicu o tome kako tražiti posao i o čemu je važno voditi brigu prilikom procesa traženja posla i selekcije koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 20.11.2014. u dvorani broj 7, u vremenu od 16:30 do 18:00 sati na kojoj će izlagati kolegice iz tvrtke Adecco d.o.o. Kolegice će predstaviti rad agencije za posredovanje u zapošljavanju i agencije za privremeno zapošljavanje, prenijeti će svoja iskustva vezano za pripremu za razgovor sa poslodavcem kao i iskustva u testiranjima u sklopu selekcijskog procesa. Pozivaju se svi zainteresirani studenti da ponesu svoje životopise. Najbolji će dobiti priliku da obve svoj prvi intervju za posao sa Adecco-m. Uz voditelja ključnih kupaca, Nikolinu Radić, na radionici će sudjelovati psiholozi koji sudjeluju u selekciji kandidata Sarah Gilming i Andrea Ćulafić.
 
 
 
 

Uspješni studenti o svojim iskustvima


U sklopu dijela programa Kako su uspjeli? predavanja i Q&A segment održat će studenti koji su postigli velike poslovne uspjehe kojima je djelomično pridonjeo i uspješan networking. Studenti koji će o svojim iskustvima govoriti su:
 
 
20.11.2014. od 15:00 sati

  • Ivan Jelušić: Važnost networkinga i prilike za mlade

osnivač i direktor tvrtke UPLUG LTD, mentor Startup Weekend franšize, član EWoBa

  • Stjepan Dujmić: Natjecanja i networking

student, praktikant u Betawareu, sudionik prošlogodišnjeg EWoB Business Hackathona

  • Ana Čobanković: Shake it to make it

studentica, pobjednica natjecanja Idejom do Amerike, u fazi pokretanja vlastitog start upa, članica EWoB-a

  • Martina Bek: 3P  za vašu karijeru   

Account Executive u reklamnoj agenciji Imago, aktivan volonter, coach (AMPEU)

 
 
20.11.2014. od 17:30 sati

  • Ivan Balatinac: Networkingom do uspjeha

student

  • Ivan Marković: Zašto biti proaktivan?
  • student, MSP Lead, Software Developer u SPANu, pobjednik prvog EWoB Business Hackathona

 
 
 
ewob-GEW-Sponzori-plakat-+Vino
 

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.